Καμπιάσο : «Να μάθουμε μέσα από τα λάθη που κάναμε»

Καμπιάσο : «Να μάθουμε μέσα από τα λάθη που κάναμε»

Μετά από καιρό βρέθηκε και πάλι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Θρύλος στο ρόστερ του. Ο λόγος για τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

cambiaso_ESTEBAN

Αναλυτικά :

«Ξέραμε ότι μπορούσε να καταλήξει έτσι το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε περισσότερα σήμερα. Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε και με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε την κατάσταση», τόνισε αρχικά ο Καμπιάσο.

Για τη συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Πήραμε ένα μάθημα σήμερα και θα πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήρθε μία ήττα, αλλά στο επόμενο παιχνίδι θα δώσουμε περισσότερα για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ματς με την Άρσεναλ: «Έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη ίσως να είναι λανθασμένη. Να επαναπαυθούμε στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στο Λονδίνο, αλλά εάν το κάνουμε αυτό θα αρχίσουν τα προβλήματα για εμάς. Το δεύτερο είναι να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Άρσεναλ. Πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα: «Όλα πάνε καλά. Έχω προσαρμοστεί και εγώ και η οικογένειά μου, αλλά θα ήθελα να πηγαίνουν καλά και τα αποτελέσματα».

Για την συνομιλία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτω εγώ, αλλά πρόκειται για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο. Ίσως τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχει αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη και τον τρόπο του ποδοσφαίρου».