Οι “μαχητές” της Θρυλικής αποστολής με Ντιναμό! #olydin

Οι “μαχητές” της Θρυλικής αποστολής με Ντιναμό! #olydin

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την τέταρτη αγωνιστική του UEFA Champions League.

apostoli

Μία ημέρα πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση, της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Παρουσία των ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά της προπόνησης, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έριξαν το βάρος στην τακτική, δουλεύοντας στατικές φάσεις, αλλά και μέσω διτέρματος. Ο «Τσόρι» ανέβασε ρυθμό και μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ με τον ίδιο τρόπο κινήθηκε και ο Κολοβός. Κανονικά γυμνάστηκε ο Φουστέρ, όπως και ο Καμπιάσο, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μανιάτης. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουχαλάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή, για την αναμέτρηση με την Ντιναμό.

Αναλυτικά:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.