Τι είπε ο γενικός διευθυντής της Ριέκα για Ολυμπιακό

Τι είπε ο γενικός διευθυντής της Ριέκα για Ολυμπιακό

Ο γενικός διευθυντής της Ριέκα, Βλάντιμιρ Τσόχαρ, είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον ελληνικό σύλλογο στις δηλώσεις του…

Ριέκα

«Είμαι πανευτυχής που βρισκόμαστε εδώ και ακόμα περισσότερο που θα αντιμετωπίσουμε μια γνωστή και ιστορική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι τιμή και χαρά που αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από το ελληνικό ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά.

Για τη Ριέκα και την άνοδό της τα τελευταία χρόνια: «Είμαστε μια παραδοσιακή ομάδα της Κροατίας. Είμαστε σε μια πολύ όμορφη μεσογειακή πόλη. Έχουμε ιστορία ως ομάδα, αλλά δεν μπορούσαμε να φτάσουμε ως την κορυφή. Ζούμε ένα όνειρο και είναι μεγάλη μας χαρά που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό».

Το προφίλ της Ριέκα!!! Δείτε πότε και που θα γίνουν τα ματς!

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ομάδας του: «Είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Ενισχύθηκε με παίκτες πιο έμπειρους ώστε να υπερσιτιστεί τον τίτλο στην Κροατία και στην Ευρώπη να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι μεγάλη τιμή για τη Ριέκα που παίζει στην Ευρώπη απέναντι στον Ολυμπιακό και ακόμα κι αν δεν προκριθούμε στους ομίλους του Champions League θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς που θα παίξουμε στους ομίλους του Europa League».

Για τα ποσοστά πρόκρισης: «Στο ποδόσφαιρο δεν μιλάμε με νούμερα. Είναι 50-50. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0