Φορτούνης: «Πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Φορτούνης: «Πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Απόλυτη επίγνωση του δύσκολου έργου του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπάγερν έχει ο Κώστας Φορτούνης. Πώς θα επιχειρήσουν να περιορίσουν τους Βαυαρούς οι «ερυθρόλευκοι».

fortounis_kasami

Ο Έλληνας μέσος μίλησε λίγο πριν πετάξει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη Γερμανία και εξήγησε πως προσεγγίζουν την αυριανή αναμέτρηση οι Πειραιώτες.

«H Μπάγερν αυτή τη στιγμή είναι σε τρομερή κατάσταση. Πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε οποιαδήποτε έδρα, πάμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι. 

Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε να παίζουμε πάντα. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν θα μας πιέσει πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σφιχτοί σαν ομάδα και στην κόντρα επίθεση να κάνουμε τη ζημιά.

Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Ο αντίπαλος πιέζει πάρα πολύ. Έχουν πολύ κόσμο, την κατοχή της μπάλας, τους αρέσει να παίζουν κάθετο ποδόσφαιρο. Αλλά εμείς, όπως είπα και πριν, με καλή αμυντική οργάνωση θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε», ήταν τα λόγια του.