5.000 εισιτήρια ακομη…

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÑÏÌÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-ROMA

 

Γεμάτο αναμένεται να είναι το Καραισκάκη στις 16/09 στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την προκριματική φάση του Champions League.

Από την πρώτη κιόλας μέρα τα εκδοτήρια “πήραν φωτιά” καθώς  πλήθος κόσμου στήθηκε στις ουρές για να εξασφαλίσουν εισιτηρία. Με το άνοιγμα των εκδοτηρίων στο “Γ.Καραισκάκης” τα “μαγικά” εισιτήρια ,που θα τους οδηγήσουν στις θύρες του “παραδείσου”, εξαφανίστηκαν με 5.000 εισιτήρια να απομένουν διαθέσιμα. Κι αυτά σήμερα αναμένεται να εξαντληθούν σε χρόνο ντετέ. Από ότι φαίνεται το Καραισκάκη θα πλημμυρίσει και οι “ροχιμπλάνκος” θα τα βρουν σκούρα με την έδρα μας. Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήρια την Τρίτη θα μπορούν να βρουν έξω από την Θύρα 25 από τις 10:00 έως τις 18:00 , αν δεν έχουν εξαντληθεί μέχρι τότε! Ακόμα διατίθενται εισιτήρια και μέσω ίντερνετ στην επίσημη ιστοσελίδα του θρύλου μας www.olympiacos.org.

Ο κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μόνο μέχρι 2 εισιτήρια προσκομίζοντας τις αντίστοιχες αστυνομικές ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 40€, 45€, 50€, 55€, 65€, 75€, 90€, 225€ (VIP) & 325€ (VVIP).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0