Χωρίς Αλεξ, Παστόρε η Παρί στο Καραϊσκάκη

pegasus_LARGE_t_1041_106078524

Ο Λοράν Μπλαν ανακοίνωσε την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Γάλλος προπονητής, εκτός του Παστόρε που έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ και μέρες θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλεξ. Ο κεντρικός αμυντικός των Παριζιάνων, που έχει παίξει βασικός και στα πέντε ματς του γαλλικού πρωταθλήματος τραυματίστηκε στον δεξί μηρό στην προπόνηση του Σαββάτου και τέθηκε νοκ άουτ.

Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει ντεμπούτο ο Μαρκίνιος, που αναμένεται να παίξει στο πλευρό του Τιάγκο Σίλβα. Ο νεοαποκτηθέντας άσος, που έφυγε από τη Ρόμα για τα 35 εκατομμύρια ευρώ των Παριζιάνων δεν έχει παίξει καθόλου φέτος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από θλάσεις, ενώ σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο είχε προσβληθεί από ηπατίτιδα, είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τον σύλλογο.

Στα ευχάριστα για τους Γάλλους, η επιστροφή του Μενέζ. Οι Παριζιάνοι θα προπονηθούν αύριο στις 19:30 στο Καραϊσκάκη, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Μπλαν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή: Καμαρά, Καβάνι, Κομαν, Ντινιέ, Ντουσέ, Ιμπραΐμοβιτς, Ζαλέ, Λαβέτσι, Λούκας, Μαϊνιάν, Μαρκίνιος, Ματουιντί, Μάξουελ, Μενέζ, Μότα, Οντζέντα, Ραμπιό, Σίλβα, Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Βεράτι.