Οι σκέψεις του Μίτσελ για Άντερλεχτ

michel1

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη το βράδυ την πρωταθλήτρια Βελγίου, Άντερλεχτ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν με την προπόνηση της Κυριακής την προετοιμασία τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα που θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια των πειραιωτών για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις για την 11άδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο μεγάλο παιχνίδι.

Το σημαντικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι πως θα έχει στη διάθεση του, τους Φουστέρ, Μπονγκ αλλά και τον Γιαταμπαρέ. Ο τελευταίος έκανε θεραπεία σήμερα στου Ρέντη, αλλά αναμένεται ν’ ακολουθήσει αύριο το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Σε ότι αφορά το πιθανότερο “σενάριο” για το αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά στο ματς με την Άντερλεχτ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σαλίνο και στο κέντρο της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών, ο Σιόβας με τον Μανωλά.

Αναφορικά με τη θέση του αριστερού μπακ ο Μίτσελ δείχνει να προτιμά τον Μπονγκ, αφήνοντας εκτός 11άδας τον Χολέμπας, που έπαιξε στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάμαρης (έκανε εξαιρετικό ματς και απέναντι στην πρώην ομάδα του) και ο Μανιάτης ενώ όλα δείχνουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα βάλει σε θέση “κρυφού” κυνηγού τον Σαβιόλα, αφήνοντας εκτός 11άδας τον Ντομίνγκες.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βλάντιμιρ Βάις, δεξιά ο Νταβίντ Φουστέρ και στην κορυφή ο Κώστας Μήτρογλου.

Πηγή:Sentragoal.gr