Με Χολέμπας, Μασάντο στη Λισσαβώνα!

machad

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση, την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή των πρωταθλητών για τον αγώνα με τους «αετούς» της Λισσαβώνας και σε αυτή είναι τόσο ο Χοσέ Χολέμπας όσο και ο Πάουλο Μασάντο.

Ο ομογενής αμυντικός και ο Πορτογάλος μέσος ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας, είναι έτοιμοι να παίξουν και ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια τους. Σε ότι αφορά μάλιστα τον Χολέμπας, ο διεθνής αριστερός μπακ θα είναι (εκτός απροόπτου) στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενώ ο Μασάντο μάλλον θα μείνει στον πάγκο.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το σημαντικό ματς με την Μπενφίκα είναι η εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκαετάν Μπονγκ, καθώς ο Καμερουνέζος αμυντικός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις κι έκανε και χθες θεραπεία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θ’ αναχωρήσουν αύριο το πρωί με πτήση τσάρτερ για την πορτογαλική πρωτεύουσα και ο Μίτσελ θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις έξι και μισή το απόγευμα (ώρα Πορτογαλίας). Η προπόνηση των πειραιωτών στο «Ντα Λουζ» θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα.

Πηγή:sentragoal.gr