Μήτρογλου: «Θα δώσουμε το 100% για το θετικό αποτέλεσμα»

ÌÇÔÑÏÃËÏÕ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) MITROGLOU OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

 

Στη συγκέντρωση της ομάδας σε ολόκληρο το 90λεπτο στάθηκε στις δηλώσεις του εν όψει της αυριανής (17/9) πρεμιέρας του Champions League με την Παρί ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθεριωμένη συνέντευξη Τύπου και μίλησε τόσο για το ματς όσο και για τα δυο χατ τρικ του στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τη συνύπαρξη του με τον Σαβιόλα στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

«Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με την Παρί, η οποία έχει καλούς και σημαντικούς παίκτες, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όμως εμείς θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο, θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστιστικά ο Μήτρογλου.

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ζητά ο προπονητής και να είμαστε συγκεντρωμένοι, αν δεν είμαστε, μπορεί να μας κάνουν ζημιά, όμως εμείς θα δώσουμε το 100% και ελπίζω να τα καταφέρουμε»

Ο Μήτρογλου, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Μίλησε και άλλα θέματα. Αναφέρθηκε στις αδυναμίες της Παρί, αλλά όπως προείπαμε και στη συνύπαρξη με τον Σαβιόλα.

Για τις αδυναμίες της Παρί, λοιπόν, ο Μήτρογλου είπε: «Η Παρί είναι πολύ δυνατή ομάδα, σε κάθε θέση έχει κορυφαίους παίκτες, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Οσο για τα δύο χατ τρικ και την συνύπαρξη με τον Σαβιόλα, ο Ελληνας διεθνής επεσήμανε: «Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε με μεγάλα σκορ. Το σημαντικό δεν είναι πως πέτυχα εγώ τα γκολ. Με τον Σαβιόλα έχω ταιριάξει πάρα πολύ, όπως και με τους άλλους παίκτες που έχουν έρθει και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά και αύριο».

Παίξε μπάλα τώρα στην MYBET ME MΠΟΝΟYΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ   Ολυμπιακός : Παρί Σεν Ζερμέν  Over/Under = 2.05/1.70  ! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ