Μέσα ο Μασάντο,έξω ο Βάις;!

1081755_10201682228234802_890068701_n

 

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το βράδυ της Τρίτης την προσπάθεια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καραϊσκάκη» και ο Μίτσελ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να έχει επιλέξει διάταξη 4-4-2, να παίξει δηλαδή με Σαβιόλα και Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα, ενώ η έκπληξη του Μίτσελ «ακούει» στο όνομα του Πάουλο Μασάντο.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο 50χρονος κόουτς των πειραιωτών έχει αποφασίσει τη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου μέσου στη βασική ενδεκάδα των πειραιωτών και δίπλα του θα είναι (σε ρόλο κόφτη) ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο Νταβίντ Φουστέρ θα έχει το ρόλο του αριστερού χαφ, ο Κάμπελ θα παίξει δεξιά με τους δύο ακραίος μέσους να έχουν εντολή από τον Μίτσελ να βοηθούν τους αντίστοιχους μπακ.

Σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική διάταξη των πρωταθλητών Ελλάδας, δεξί μπακ θα είναι ο Μανιάτης, στόπερ οι Μανωλάς – Σιόβας και αριστερό μπακ ο Χολέμπας, αν βέβαια δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Μπονγκ. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Πηγή: Sentragoal.gr