«Καθοριστικό ματς με Ολυμπιακό»

134236

Tη σημασία που έχει για την Μπενφίκα η προσεχής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εξήγησε ο Ζόρζε Ζεσούς μετά τη νίκη επί της Σινφαές.

«Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μερικούς νέους παίκτες, τους οποίους πιστεύουμε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλη ευθύνη για έναν προπονητή και εγώ ανέλαβα αυτή την ευθύνη. Ο Ιβάν (Καβαλέιρο) έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει», ανέφερε αρχικά ο 59χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και την εικόνα που είχε η Μπενφίκα. Ήταν ένα ρίσκο, επειδή σε αγώνες Κυπέλλου είναι πιθανό να σημειωθούν εκπλήξεις. Πιστεύω, όμως, ότι η ποιότητα των νεαρών παικτών της Μπενφίκα θα είναι χρήσιμη στο μέλλον».

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Ζεσούς απάντησε: «Υπάρχει πιθανότητα να συμπεριλάβουμε στην αποστολή κάποιους από αυτούς. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κρίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο για τον Ολυμπιακό και την Μπενφίκα».