Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια για Άντερλεχτ!

kosmos-olimpiakou

Ο Ολυμπιακός δίνει τον σημαντικότερο αγώνα του μέχρι στιγμής στη σεζόν την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο την Άντερλεχτ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο κόσμος των Πειραιωτών δεν πρόκειται να λείψει από το μεγάλο αυτό “ραντεβού” με την πρωταθλήτρια Βελγίου και ετοιμάζεται να δημιουργήσει πύρινη ατμόσφαιρα στο ματς αυτό, το οποίο η ομάδα του Μίτσελ θέλει να το πάρει για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στις “16” καλύτερες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η κίνηση των εισιτηρίων πηγαίνει εξαιρετικά και ήδη έχουν φύγει 25.000 “μαγικά χαρτάκια” μέσα σε λίγες ημέρες γι’ αυτή την σπουδαία αναμέτρηση της 10ης Δεκεμβίου στο Φάληρο.

Οι “ερυθρόλευκοι” φίλαθλοι έχουν ανταποκριθεί πλήρως μέχρι στιγμής, τα περισσότερα εισιτήρια έχουν δοθεί και στον Ολυμπιακό περιμένουν πως δεν θα αργήσει το sold out.

Άλλωστε, είναι μεγάλη η “δίψα” όλων γι’ αυτό το παιχνίδι και ετοιμάζεται να υπάρξει το αδιαχώρητο, με τους φίλους των περσινών νταμπλούχων να αποτελούν τον “12ο παίκτη” σε μια ακόμη ευρωπαϊκή μάχη.

Πηγή:woop.gr