Κάμπελ: «Μπορούμε τη νίκη με τον κόσμο μας»

campell

Στη νίκη επί της Μπενφίκα πιστεύει ο Τζόελ Κάμπελ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού την Τρίτη για το Champions League.

Ο μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα μίλησε στη «Real News» για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στη φάση των «16».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάμπελ:

Για το προσεχές παιχνίδι με την Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Στο σπίτι μας παίζουμε με… 12 παίκτες. Έχουμε σπουδαίο κοινό, που μας ακολουθεί παντού. Η παρουσία τους θα είναι σημαντική στην προσπάθεια να κερδίσουμε».

Για την σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το ματς με τους «αετούς» της Λισσαβόνας: «Όπως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έτσι και αυτό που έρχεται τώρα με την Μπενφίκα είναι ένα πολύπλοκο παιχνίδι. Είναι μεγάλος αντίπαλος η Μπενφίκα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως θα πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, που θα μας δώσει την ευκαιρία να φτάσουμε πολύ καλά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Προπονούμαι για να παίζω καλά στα περισσότερα ματς. Δεν είναι το βασικό μου μέλημα αν θα βγάλω μία ασίστ ή θα βάλω ένα γκολ. Το σημαντικό για εμένα είναι να συνεργάζομαι καλά με τους συμπαίκτες μου, να είμαι χρήσιμο μέλος στην ομάδα και να βοηθάω να κερδίζουμε».

Για το μέλλον του, αφού είναι δανεικός με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και όχι το μέλλον».