Εκεί που έχω κερδίσει εγώ… εσύ έχεις μείνει πίσω

mitroglou

Στα 15 χρόνια παρουσίας του Θρύλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, η ομάδα της καρδιάς μας, μας έχει χαρίσει πολλές φορές απίστευτα συναισθήματα. Ποιος θα ξεχάσει τα παιχνίδια με την Λεβερκούζεν,την Πόρτο, τον Άγιαξ την Ρεάλ, και πάρα πολλές ακόμη μεγάλες νίκες, περισσότερες πλέον και από τον αιώνιο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.

Πολλές φορές ακούτε την φράση, “εμείς έχουμε περισσότερες νίκες” “εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ”, πραγματικά, που είναι οι περισσότερες νίκες; Σε μια αναζήτηση στο ίντερνετ μπορείς να βρεις τα πάντα,εύκολα και γρήγορα.

Σε 15 χρόνια λοιπόν παρουσίας του Αιώνιου Πρωταθλητή στο  Champions League, ο θρύλος μετρά 29 νίκες σε 92 παιχνίδια! έξι περισσότερες από τον Παναθηναϊκό που σε 9 χρόνια παρουσίας(6 λιγότερα) έχει 23 νίκες σε 74 παιχνίδια!

Υ.Γ. 1) εννοείται το ότι ο Ολυμπιακός έχει και 6 χρόνια περισσότερα παρουσίας στο Ch.League για αυτό και ο συντελεστής του Παναθηναικού είναι ο ίδιος από την τελευταία φορά που βγήκαν στη κορυφαία διασυλογική διοργάνωση.

Υ.Γ. 2)Η λίστα αφορά μόνο το Champions League

Αναλυτικά ο πίνακας :

CFQJtHD