Γκόμες για Σαβιόλα: “Θα τύχει εξαιρετικής υποδοχής”.

Ένας θρύλος της Μπενφίκα, ο Νούνο Γκόμες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χαβιέρ Σαβιόλα. “Εμείς, στην Μπενφίκα, είμαστε υπερήφανοι που είδαμε τον Σαβιόλα με τα χρώματα και τη φανέλα της ομάδας”.

gomez_2008_6_20_8_54_21_b

Ο Νούνο Γκόμες έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Μπενφίκα. Δύο ποδοσφαιρικές θητείες, τρία και εννέα χρόνια, αντίστοιχα (1997-2000, 2002-2001), είχε ο 37άχρονος, πλέον, Πορτογάλος επιθετικός με τους “αετούς” της Λισαβόνας. Μάλιστα, για δύο σεζόν, από το 2009 έως το 2011, συνυπήρξε στο “ντα Λουζ” με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο πρώην αρχηγός της Μπενφίκα, Νούνο Γκόμες, μίλησε στο επίσημο κανάλι της πορτογαλικής ομάδας και αποθέωσε το νυν επιθετικό του Ολυμπιακού.

Θα τύχει εξαιρετικής υποδοχής. Δεν θα πω ψέματα αν αναφέρω πως όλοι οι φίλαθλοι απόλαυσαν το πέρασμα του Σαβιόλα από την Μπενφίκα. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ήταν τεράστια υπερηφάνεια για την Μπενφίκα, που είχε στις τάξεις έναν παίκτη όπως ο Σαβιόλα.

Εμείς απλά πρέπει να πούμε τα καλύτερα για αυτόν τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή. Θα χαρούμε να τον δούμε ξανά εδώ και είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν από τον αντίπαλο“, τόνισε αρχικά ο Νούνο Γκόμες, ο οποίος αποχώρησε από την Μπλάκμπερν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, ούτε έχει ανακοινώσει επίσημα πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Τέλος, ο Πορτογάλος επιθετικός χαρακτήρισε τους Χαβιέρ Σαβιόλα και Πάμπλο Αϊμάρ ως τους δύο καλύτερους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Μπενφίκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Σαβιόλα και Αϊμάρ είναι δύο ονόματα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν τελευταία από την Μπενφίκα. Εμείς, στην Μπενφίκα, είμαστε υπερήφανοι που είδαμε τον Σαβιόλα με τα χρώματα και τη φανέλα της ομάδας“.

RedAgent7…   Και Στο Facebook!!!   Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!

 

Πηγή: redplanet.gr