Γιουβέντους – Μπάγερν 0-2

Η Μπάγερν νίκησε για δεύτερη φορά την Γιουβέντους με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Σκόρερς ήταν οι Μάντζουκιτς και Πισάρο, ενώ ο Κροάτης επιθετικός συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό.

bayern

Κυνηγάει ακόμη λοιπόν δεύτερη σερί συμμετοχή σε τελικό η Μπάγερν, η οποία πέρασε στα ημιτελικά για 15η φορά στην ιστορία της.

Η Γιουβέντους από την άλλη δεν κατάφερε να περάσει στους “4” για 11η φορά, ενώ η τελευταία ήταν το 2013, όταν είχε χάσει στον τελικό από την Μίλαν.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα διεξαχθεί την Παρασκευή (12 Απριλίου) με δύο ισπανικές ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) και δύο γερμανικές (Ντόρτμουντ, Μπάγερν).

Ο Μάριο Μάντζουκιτς στο 7′ πήρε κίτρινη κάρτα και χάνει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, ενώ στο 9′ ο Κροάτης έχασε καλή ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά, μετά από γύρισμα του Ριμπερί.Το πρώτο σουτ του αγώνα ήταν την Γιουβέντους στο 2ο λεπτό από τον Μίρκο Βούτσινιτς, με τον Μάνουελ Νόιερ να μπλοκάρει άνετα.

 

Το πρώτο σουτ του αγώνα ήταν την Γιουβέντους στο 2ο λεπτό από τον Μίρκο Βούτσινιτς, με τον Μάνουελ Νόιερ να μπλοκάρει άνετα.

 

Ο Μάριο Μάντζουκιτς στο 7′ πήρε κίτρινη κάρτα και χάνει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, ενώ στο 9′ ο Κροάτης έχασε καλή ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά, μετά από γύρισμα του Ριμπερί.

Μέσα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η “Γιούβε” κέρδισε φάουλ στο 23′, ο Αντρέα Πίρλο ανέλαβε την εκτέλεση και υποχρέωσε τον Μάνουελ Νόιερ σε εξαιρετική απόκρουση.

Στο 39′ ήταν η σειρά του Τζανλουίτζι Μπουφόν για εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Νταβίντ Αλάμπα στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή.

 

 

 

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα έκανε πολύ καλή κίνηση στο 48′ και το σουτ από το ύψος της περιοχής, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Νόιερ και να περνά άουτ.

Η Γιουβέντους ζήτησε πέναλτι με τον Κιελίνι να πέφτει στην περιοχή στο 57′, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην απέναντι εστία η Μπάγερν είχε δοκάρι με σουτ του Άριεν Ρόμπεν.

Τα πάντα όσον αφορά στην πρόκριση τελείωσαν στο 64′, όταν ο Μάριο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς με κοντινή κεφαλιά “ψαράκι”, έπειτα από την απόκρουση του Μπουφόν σε προβολή του Χάβι Μαρτίνεθ.

 

 

 

Πογκμπά και Μάτρι άφησαν την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια τους μετά την πάσα του Κουαλιαρέλα για να φτάσει στον Βούτσινιτς, όμως αυτό δεν κατάφερε να σουτάρει κοντά, με τον Νόιερ να τον προλαβαίνει.

Ο Κλάουντιο Πισάρο μπήκε στο ματς αντί του Μάντζουκιτς στο 83′ και στο 91′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με κοντινό πλασέ από την ασίστ του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο (79′ Τζακερίνι), Παντοΐν (69′ Ίσλα), Κουάντουο Ασαμόα, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα (66′ Μάτρι).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν (35′ Τζερόμ Μπόατενγκ), Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί (80′ Λουίζ Γκουστάβο), Μάντζουκιτς (83′ Πισάρο).

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα : Sport24.gr