Για καθοριστικό βήμα πρόκρισης

anderlext-olumpiakos

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντρελεχτ, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League (21:45). Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τις Βρυξέλλες, προκειμένου να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των Βέλγων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και να παλέψουν στη συνέχεια με τη Μπενφίκα, για την κατάληψή της. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σε περίπτωση νίκης, σαφές προβάδισμα για την κατάληψη και της τρίτης θέσης, η οποία οδηγεί στο Europa League.

Ο Μίτσελ φέρεται διατεθειμένος να παρατάξει τους «ερυθρολεύκους» με επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς θέλει μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο και τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Οι Μανωλάς και Σιόβας θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Σαλίνο και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας. Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ. Η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα αποτελείται από τους Βάις, Ολαϊτάν και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σαβιόλα.

Από την άλλη πλευρά, οι Βέλγοι θα παραταχθούν με το ίδιο σύστημα. Η ενδεκάδα της Άντερλεχτ αναμένεται να αποτελείται από τους Προτό στην εστία, Ζιλέ, Κουγιατέ, Ενσακαλά και Εμπεμπά στην άμυνα, Μιλιβόγεβιτς και Κλίεσταν στα αμυντικά χαφ, Μπρούνο, Σουάρες και Πρετ στη μεσοεπιθετική γραμμή και Μίτροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στο πλευρό του περίπου 1.500 φιλάθλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Μίτσελ από τις εξέδρες του «Κονστάν Βάντεν Στοκ».

Πηγή:novasports.gr