Άντερλεχτ – Ολυμπιακός 0-3

oly1

Με τον Μήτρογλου να σκοράρει απ’ όλες τις θέσεις και μ’ όλους τους τρόπους πετυχαίνοντας χατ-τρικ και τον Ρομπέρτο να κατεβάζει τα ρολά και να αποκρούει πέναλτι για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν τρένο από τις Βρυξέλλες, διαλύοντας την Άντερλεχτ με 3-0! Αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών που αγκαλιάζουν την 3η θέση και κρυφοκοιτάζουν πιο ψηλά.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τα έπαιξε όλα για όλα στο Βέλγιο και βγήκε τελικά νικητής. Ή μάλλον, όχι απλά νικητής αλλά θριαμβευτής, αφού πήρε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του στο Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός έπαιξε φουλ επιθετικά, η ομάδα του Πειραιά γλίτωσε αρκετές φορές έχοντας τη τύχη με το μέρος της, όμως με τέτοιο Ρομπέρτο και φυσικά τέτοιο Μήτρογλου, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από τις Βρυξέλλες δίχως το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: “Constant Vanden Stock”

Καιρός: Συννεφιασμένος

Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν

Πρώτος Βοηθός: Κιμ Τόμας Χάγκλουντ

Δεύτερος Βοηθός: Φρανκ Άντας

Τέταρτος Διαιτητής: Νταγκ-Ρότζερ Νέμπεν

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άντερλεχτ (Φαν ντε Μπρομ): Καμίνσκι, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νόιτινγκ, Ενσακαλά, Τιλμάν, Κλιέσταν, Σουάρες, Πρατ (74′ Ασεμπόνγκ), Μπρούνο, Μίτροβιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Εντινγκά, Σάμαρης, Ολαϊτάν (57′ Φουστέρ), Βάις, Σαβιόλα (65′ Τσόρι Ντομίνγκες – 78′ Χολέμπας), Μήτρογλου.

Γκολ: 17′, 56′, 72′ Μήτρογλου

Κίτρινες: 45′ Ενσακαλά, 50′ Μπρούνο / 24′ Σάμαρης, 28′ Μανιάτης, 36′ Μανωλάς

Πηγή:sport24.gr