ΓΚΑΡΓΚΑΝΟ και ΚΑΡΜΟΝΑ

Ο μεταγραφικός… οργασμός καλά κρατεί στους ερυθρόλευκους, που προσπαθούν και «χτυπούν» σε πολλά μέτωπα, θέλοντας να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία του Μίτσελ να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό του νέου του ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας.

5boew5enttqpt46zakr4

Ταυτόχρονα, οι προτάσεις από μάνατζερ είναι πολλές και καθημερινές, με τελευταίες αυτές των Γκαργκάνο και Καρμόνα, Λατινοαμερικανοί μέσοι, που και οι δύο αγωνίζονται στο Καμπιονάτο. Ο Γκαργκάνο, βεβαίως, είναι από τα πλέον γνωστά προς τους ερυθρόλευκους πρόσωπα, καθώς έχει «παίξει» για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια χωρίς τελικά να γίνει η μεταγραφή του.
Ο 29χρονος Ουρουγουανός Γκαργκάνο έπαιξε φέτος δανεικός στην Πάρμα και είναι υπό παραχώρηση, ενώ από την άλλη ο Χιλιανός μέσος Κάρλος Καρμόνα, που θα είναι με τη Χιλή στο Μουντιάλ, αγωνίζεται στην Αταλάντα έχοντας καλή σεζόν φέτος.
Δεν αποκλείεται, αν μάλιστα δεν προχωρήσει το θέμα του Ντιόπ, οι ερυθρόλευκοι»να εξετάσουν σοβαρά τις παραπάνω περιπτώσεις΄, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το “sentragoal.gr”.