Σε πρώτο πλάνο οι Ρομπέτρο και Μήτρογλου

mitroglou6

Στα θέματα των Ρομπέρτο και Μήτρογλου έχουν στρέψει την προσοχή τους οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που ο Μίτσελ περιμένει τις επιστροφές των διεθνών. Στο θέμα του Ισπανού τερματοφύλακα, οι συμπατριώτες του αναφέρουν μέσω δημοσιευμάτων, πως η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, καθώς θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Τιμπό Κουρτουά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός δε θέλει να επιστρέψει στους «ροχιμπλάνκος» και να είναι εναλλακτική επιλογή. Πάντως, οι Μαδριλένοι παρακολουθούν την πορεία του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό και γνωρίζουν πως μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από την άλλη πλευρά, αρκετοί σκάουτερς έχουν στρέψει την προσοχή τους πάνω στον Κώστα Μήτρογλου. Αρκετοί από αυτούς θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον διεθνή επιθετικό. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, χωρίς όμως να έχουν εκδηλώσει επισήμως το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν ομάδες όπως οι Ντόρτμουντ, Ίντερ, Αμβούργο, Βέρντερ Βρέμης και Άρσεναλ να έχουν εντάξει το όνομα του Έλληνα επιθετικού στη μετεγγραφική τους λίστα. Μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με αυτά τα δημοσιεύματα και θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αν υπάρξει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του.
Πηγή:novasports.gr