Σαβιόλα: “Χαίρομαι που σκοράρει ο Μήτρογλου”

saviola (2)

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη που βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με περίπατο, 4-0, και να κάνει το “4 στα 4” στο πρωτάθλημα, ο Χαβιέρ Σαβιόλα μίλησε τόσο για το ματς-πρόκληση στην πρεμιέρα του Champions League όσο και στη συνεργασία του με τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντίνος επιθετικός:

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στην Παρί είπε: “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα πολύ επικίνδυνη όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ισχυρή και είναι δύσκολο να την κερδίσει ο οποιοσδήποτε. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς σε όλη την διάρκεια του.

Για την δυναμική της γαλλικής ομάδας, σχολίασε: “Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός με εκείνον και τον Μήτρογλου στα γκολ, δήλωσε: “Όχι δεν υπάρχει ανταγωνισμός σκοραρίσματος μεταξύ εμένα και του Μήτρογλου. Είμαστε και οι δύο επιθετικοί της ομάδας και θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Κοιτάζουμε πρώτα το καλό του Ολυμπιακού και μετά το δικό μας. Είμαι χαρούμενος που πετυχαίνει γκολ και νομίζω ότι και αυτός χαίρεται όταν σκοράρω και εγώ. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πετυχαίνει ο Μήτρογλου, αλλά εμένα μου αρέσει και ο τρόπος που λειτουργούμε μέσα στο γήπεδο με τις κινήσεις που κάνουμε και τις πάσες μας.

Για την άποψη που έχει για τον Μήτρογλου, τόνισε: “Αυτή την στιγμή ο Μήτρογλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Πρόκεται για έναν παίκτη με ποικιλία στις κινήσεις του. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να παίξει στην Ισπανία ή την Ιταλία και είμαι σίγουρος ότι έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει και να αφήσει το στίγμα του”.

Πηγή:sport24.gr

Ολυμπιακός : Παρί Σεν Ζερμέν  Η νίκη του θρύλου έχει απόδοση 3.85, το Χ 3.40 και το 2 στο 2.00 ! ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ MYBET ME  ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ! ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ