Ο Μήτρογλου στη λίστα των “εκλεκτών” της Λίβερπουλ

osfp (8)

H Λίβερπουλ ψάχνει έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα προκειμένου να αποτελέσει μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση στη γραμμή κρούσης πίσω από το δίδυμο Στάριτζ-Σουάρες και φαίνεται πως στο πλαίσιο της αναζήτησης αυτής, οι άνθρωποι των “κόκκινων” έχουν μαρκάρει και την… Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα “Football.co.uk”, η πρωτοπόρος της Premier League δεν έχει πληθώρα λύσεων στην επίθεση μετά το δανεισμό του Φάμπιο Μπορίνι στη Σάντερλαντ, μιας που πέρα από τους Ντάνιελ Στάριτζ και Λουίς Σουάρες υπάρχουν μόνο οι Ιάγο Άσπας και Βίκτορ Μόουζες.

Και αν ο δανεικός από την Τσέλσι (μέχρι το τέλος της σεζόν) Μόουζες έχει “κολλήσει” με το… καλημέρα και δείχνει πως αντέχει το βάρος της φανέλας δεν ισχύει ακόμα το ίδιο για τον Ισπανό ο οποίος δυσκολεύεται μέχρι στιγμής στο “τρανζίσιον” από την La Liga στην Premier League.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, οι “κόκκινοι” δείχνουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιθετικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πέντε παίκτες που έχουν συνδεθεί με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Η λίστα περιλαμβάνει, πέρα από τον Κώστα Μήτρογλου, τους Κρίστιαν Τέγιο (Μπαρτσελόνα), Λασινά Τραορέ (Ανζί), Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άλβαρο Μοράτα (Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ αναφορικά με την περίπτωση του Έλληνα διεθνούς στράικερ, η αγγλική ιστοσελίδα υποστηρίζει:

“Αυτό είναι ένα όνομα που αν δεν παρακολουθείτε ελληνικό ποδόσφαιρο πιθανότατα να μην γνωρίζετε πολλά, όμως ο 25χρονος Μήτρογλου σκοράρει για πλάκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας σημειώσει τέσσερα χατ-τρικ μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν και δίνοντας επίσης τρεις ασίστ”.

Πηγή:sport24.gr