Οι τρεις λύσεις για Τζεμπούρ

Τζιμπουρ

Την ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία (Μπεσίκτας) έχει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος κινδυνεύει να παραμείνει ανενεργός στον Ολυμπιακό ή να επιστρέψει στην ομάδα μετά από καιρό.

Στο… ράφι έμεινε τελικά ο Ραφίκ Τζεμπούρ, αν και αρκετές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Αλγερινός φορ προπονείται μόνος του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, ενώ δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA για το Champions League.

Πλέον ο διεθνής άσος έχει τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να καταφέρει να πάρει μεταγραφή στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη απαντήσει αρνητικά στην Μπούρσασπορ.

Ωστόσο, από χθες το βράδυ φημολογείται ότι η Μπεσίκτας (που κοιτάει και τον Χολέμπας) εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του. Ανοιχτή μεταγραφική περίοδος υπάρχει και στη Ρουμανία, όμως δεν έχει προκύψει κάτι από εκεί.

Η δεύτερη επιλογή που έχει ο Τζεμπούρ είναι να μείνει στην ομάδα και να παραμείνει σε… καραντίνα, με τη διοίκηση να στέλνε μήνυμα σε όλους πως κανείς δεν μπορεί να παίξει με τον σύλλογο.

Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά την απόκτηση του Σέποβιτς ο Μίτσελ έχει πολλές επιλογές για την επίθεση (μαζί με τον Μήτρογλου και τον Σαβιόλα). Έτσι ενδέχεται ο «τρομοκράτης» να περιμένει μέχρι τον Γενάρη για να μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Η τρίτη επιλογή αφορά το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να επανεξετάσουν μετά από αρκετό την περίπτωσή του για να αποφασίσουν τι θα κάνουν: θα τον έχουν ανενεργό ή θα του δώσουν άλλη μία ευκαιρία για να μπορέσουν να τον πουλήσουν στο μέλλον.

Ωστόσο, για αυτό θα γίνει κουβέντα μόλις εξαντληθεί κάθε πιθανότητα μεταγραφής του Τζεμπούρ.

Πηγή:sport-fm.gr