Ντομίνγκες: “Μπαίνουμε σε μια δύσκολη περίοδο”

chori1

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια δύσκολη σειρά αγώνων, υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν αυτά τα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “Τσόρι” Ντομίνγκες στην NOVA:

Αισθάνεσαι ότι η ομάδα σας ετοιμάζεται να μπει σε ένα απ’ τα δυσκολότερα και κρισιμότερα κομμάτια της περιόδου, καθώς ανάμεσα σε άλλα υπάρχουν τα δύο ματς με την Μπενφίκα που θα κρίνουν το ευρωπαϊκό σας μέλλον, αλλά και ντέρμπι του πρωταθλήματος;

“Ναι, είναι αλήθεια πως είναι έτσι τα πράγματα. Μπαίνουμε σε μία δύσκολη περίοδο. Όμως, το σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά. Κάνει καλά παιχνίδια και προέρχεται από νίκες. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι να δώσουμε το Σάββατο απέναντι στον Πλατανιά. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε το σερί νικών που έχουμε έως τώρα.

Και παράλληλα να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις επόμενες υποχρεώσεις μας, ώστε να καταφέρουμε εμείς οι παίκτες το καλύτερο”.

Το γεγονός πως ο αντίπαλός σας, ο Πλατανιάς δεν έχει σημειώσει ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, δημιουργεί ένα επιπλέον εμπόδιο στην αναμέτρηση στα Χανιά;

“Ναι, είναι αλήθεια πως δεν κοιτάμε τι έχει κάνει μία ομάδα, αλλά το τι είναι ικανή να κάνει. Φυσικά εμείς αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς.

Αν πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε γιατί είμαστε μία σημαντική ομάδα, τότε θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Η παρουσία του κόσμου στα εκτός έδρας ματς και ιδιαίτερα στα Χανιά όπου είναι πολύ έντονο το “ερυθρόλευκο” στοιχείο, τι σημαίνει για τους παίκτες του Ολυμπιακού;

“Ναι, είναι πάρα πολύ σημαντικό και ευχάριστο το γεγονός πως πάντα μας στηρίζει ο κόσμος μας. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας ακολουθούν. Μέχρι στιγμής το έχουν κάνει σε όλα τα γήπεδα. Και είναι πολύ ωραίο αυτό για εμάς.

Φυσικά αυτό μας δίνει τη δυνατότητα, κάνοντας ένα ωραίο παιχνίδι και πετυχαίνοντας μία ωραία νίκη, να τους επιστρέψουμε αυτή τη χαρά την οποία μας δίνουν εκείνοι με την παρουσία τους.

Και επίσης να δείξουμε ότι απ’ τη στιγμή που υπερασπιζόμαστε τα χρώματα της ομάδας μας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όπως είναι και για εκείνους, να τα πάμε καλά”.