«Να τιμήσω την φανέλα του Ολυμπιακού»

adv to red voice

Entinga

Ο Ντελβίν Εντινγκά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα του OlympiacosTV.

Αναλυτικά ο άσος από το Κονγκό είπε:

«Είναι σίγουρα σημαντικό για μένα το γεγονός ότι έρχομαι σε μία ομάδα η οποία έχει πάντα στόχο την πρώτη θέση. Είναι μία ομάδα η οποία στοχεύει συνεχώς στο να κερδίζει τίτλους και να κατακτά την πρώτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ και για την ευκαιρία που μου δίνεται να παίξω σε μία τόσο σημαντική ομάδα, αλλά και το να ανακαλύψω καινούρια πράγματα στην καριέρα μου και να ζήσω καινούριες εμπειρίες»ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Για την συμμετοχή του στο Champions League είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μου δίνετε αυτή η ευκαιρία να παίξω με τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση, νομίζω όμως με την ομάδα που έχουμε, με το υλικό που έχουμε και το ρόστερ, αν δουλέψουμε σωστά και αν προετοιμαστούμε κατάλληλα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού τόνισε: «Θέλω να τους ζητήσω να είναι πάντα κοντά μας, να είναι συνεχώς δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν, όπως ξέρω ότι το κάνουν, ξέρω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα που έχει πολλούς και καταπληκτικούς φιλάθλους. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα και για τον σύλλογο, αλλά πρωτίστως και για την φανέλα την οποία και θέλω να τιμήσω».