Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

ÖÏÕÓÔÅÑ ÁÑÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ FUSTERARIS - OLYMPIAKOS

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε κατά τη διάρκεια της πτήσης για τη Βαλένθια και δήλωσε ενθουσιασμένος για την ιδιαίτερη επιστροφή στην Ισπανία.Δηλώσε χαρουμένος για το φιλικό με την Βαλένθια μιας κι εκεί μεγαλώσε(έχει γεννηθεί στo χωριό Ολίβα της Βαλένθια) και τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος που θα ξαναδεί το παιδί του.

Αναλυτικά τα όσα δηλώσε στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Γειά σας φίλοι μου. Πετάμε, όπως βλέπετε προς τη Βαλένθια! Στην πόλη που γεννήθηκα. Ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι για εμένα, καθώς θα γυρίσω σπίτι μου. Θα γυρίσω στη χώρα μου, θα ξαναβρώ τους δικούς μου ανθρώπους . Την οικογένεια μου. Είναι το μέρος στο οποίο μεγάλωσα. Γεννήθηκα σε ένα χωριό κοντά στη Βαλένθια, την Ολίβα.

Εκεί μεγάλωσα, μαζί με τους φίλους μου, την οικογένειά μου. Εκεί έπαιζα ποδόσφαιρο μικρός. Και εκεί πήρα όλα τα εφόδια για να μεγαλώσω σωστά. Περιμένω τον κόσμο που θα έρθει να με δει στη Βαλένθια. Συγγενείς, φίλοι… Πάνω από όλα, όμως, θα ξαναδώ το παιδάκι μου, το μωρό μου, τον Νίκο. Μου λείπει πολύ.

Θα είναι πολύ ειδική στιγμή για εμένα που θα ξαναδώ το μωρό μου. Μακάρι να μπορούσα να σκοράρω στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, για να το αφιέρωνα στο παιδί μου. Θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα.

Όπως βλέπετε είναι μία ήρεμη πτήση. Μόλις είχαμε το δείπνο και όταν φτάσουμε στη Βαλένθια θα πάμε για ξεκούραση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αύριο. Θα είναι ένας δύσκολο αγώνα. Η Βαλένθια είναι μία ομάδα που θα μας δυσκολέψει. Μία ιστορική ομάδα.

Ένας σύλλογος που πάντα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας να ενθουσιαστεί με το παιχνίδι μας. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Και μέρα με τη μέρα να βελτιώνουμε συνεχώς την εικόνα μας.

Πολλά χαιρετίσματα σε όλους θα τα ξαναπούμε σύντομα! Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά»!