Νέο συμβόλαιο στον Μήτρογλου

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÍÔÅÑËÅ×Ô-ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / ANDERLECHT-OLYMPIAKOS

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Μήτρογλου, ο οποίος αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και η «μετοχή» του απ’ την Τετάρτη ανεβαίνει κατακόρυφα.

Έντονη φημολογία πως η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κώστα Μήτρογλου έχει αναπτυχθεί από χθες.

Η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο διεθνής επιθετικός την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στην Άντερλεχτ άνοιξε την… όρεξη σε αρκετούς σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και είδαν την ποδοσφαιρική του παράσταση.

Δεν είναι και λίγο να για έναν ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει χατ-τρικ σε αγώνα Champions League, ενώ παράλληλα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλα αυτά φαίνεται πως «ζυγίζουν» οι Πειραιώτες, οι οποίοι γνωρίζουν πως σύντομα ενδέχεται κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος να τους χτυπήσει την πόρτα και να καταθέσει πρόταση για την παραχώρηση του 25χρονου στράικερ.

Η ρήτρα αποδέσμευσης αυτή τη στιγμή του «Μητρογκόλ» αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ και είναι λογικό οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας στο μυαλό τους να επιβραβεύσουν τον παίκτη με νέο συμβόλαιο (το υπάρχων λήγει το 2016) και παράλληλα να τον δέσουν με μεγαλύτερη ρήτρα.

Από την πλευρά της, πάντως, η διοίκηση απαντάει στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, λέγοντας: «Μα μόλις πριν λίγους μήνες του κάναμε νέο συμβόλαιο».

Πηγή:sport-fm.gr