Μοντέστο: «Αξιόπιστος παίκτης ο Γιαταμπαρέ»

modesto

Τις δυνατότητες του Σεμπού Γιαταμπαρέ ανέλυσε ο Φρανσουά Μοντέστο στηSportDay, ενώ εξέφρασε την πίστη ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα σκοράρει περισσότερο.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Γάλλο χαφ η SportDay, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον (λίγο ακόμα) συμπαίκτη του στη Μπαστιά, Σεμπού Γιαταμπαρέ, και την εικόνα που έχει αποκομίσει από τα φιλικά των Πειραιωτών.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Φρανσουά Μοντέστο στη SportDay

Για την υπόθεση του Σεμπού Γιαταμπαρέ:

«Δεν μπορώ να σου πω αν ισχύει. Ξέρω ότι ακούγεται για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είμαι σε θέση να σου πω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον».

Για τον χαρακτήρα του 24χρονου χαφ και τις ικανότητές του:

«Είναι ένα ευγενικό παιδί που δουλεύει πολύ. Μου έχει κάνει εντύπωση η εργατικότητά του τις μέρες που είμαι στην Μπαστιά.

Οι δυνατότητες του Γιαταμπαρέ είναι για ψηλότερα από ομάδες τύπου Μπαστιά. Ως παίκτης αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εντυπωσιάζει με το κορμί του. Είναι πολύ ψηλός και κερδίζει πολλές μπάλες στο κέντρο και κυρίως στον αέρα. Και από τεχνική δεν είναι κακός. Είναι πάνω από τον μέσο όρο. Είναι αξιόπιστος στο να μοιράζει μπάλες και πολλές φορές ξεκινάει και το παιχνίδι της ομάδας. Είναι πιο πολύ αμυντικογενής, αλλά παίζει και ως οκτάρι. Καλό είναι να έχει δίπλα του έναν κλασικό κόφτη».

Για το αν έχει ρωτήσει κάτι για τον Ολυμπιακό:

«Οχι. Αλλά αν μου ζητήσει την άποψή μου για τον Ολυμπιακό φυσικά θα του πω τα καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που σου προσφέρει τα πάντα και παίζει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τα φιλικά της ομάδας:

«Φέτος νομίζω ότι η ομάδα θα φτάνει ακόμα πιο εύκολα στο γκολ. Οχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα απέκτησε πολλούς ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και έγινε και πιο γρήγορη».

Πηγή:sport-fm.gr