Μανωλάς: “Δεν ξέρω κάτι για Νιούκαστλ”

Μιλώντας σε αγγλική ιστοσελίδα ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις φήμες που τον συνδέουν με μια πιθανή μετακίνηση στην Νιούκαστλ, με τον Πιερ Ισά να συμπληρώνει πως πρόκειται απλά για εικασίες.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

2545_658931580813343_1737681777_n

Δηλώσεις του Κώστα Μανωλά φιλοξενεί η αγγλική ιστοσελίδα “www.tyneandwear.sky.com“, σχετικά με την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει στα ΜΜΕ της χώρας και θέλει τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να αντικαθιστά τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους “ανθρακωρύχους” προκειμένου να επιστρέψει σε σύλλογο της Αργεντινής.

Ο Μανωλάς ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ της ιστοσελίδας αν ευσταθούν τα σενάρια μεταγραφής του στην Νιούκαστλ και ιδού η απάντηση του Έλληνα διεθνή στόπερ:

“Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το θέμα, μόνο ό,τι διαβάζω στις εφημερίδες. Ανήκω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου με τον σύλλογο, οπότε είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε με την Νιούκαστλ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο”.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Πιέρ Ισά για την συγκεκριμένη υπόθεση:

“Ο Μανωλάς είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες μας, ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να πούμε.

 Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι οι παίκτες μας είναι ευχαριστημένοι εδώ στον σύλλογο. Τα περί Μανωλά και Νιούκαστλ είναι απλά και μόνο εικασίες”, ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Αθλητικού Διευθυντή των Πειραιωτών.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr