Μίτσελ: «Πρώτα ο Πανθρακικός…»

michel_brooks

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του καταστήματος της χορηγού εταιρίας Brooks Brothers στον Πειραιά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ τόνισε ότι προέχει το ματς στην Κομοτηνή με τον Πανθραικό και μετά εκείνο με την Παρί Σεν Ζερμέν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για:

Το περιβάλλον της εκδήλωσης, κάτι που δεν θα υπάρχει στην Κομοτηνή και το Παρίσι: «Είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα η σημερινή. Ακόμη όμως και όταν αγωνιζόμαστε σε άλλα γήπεδα, μακριά από το δικό μας προσπαθούμε να μην αφήνουμε την ατμόσφαιρα και την αντιπαλότητα να μας επηρεάζουν».

Την δύσκολη συνέχεια: «Σίγουρα τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, όμως έχουμε κατακτήσει μέχρι στιγμής πολύ σημαντικά πράγματα. Βέβαια δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πάνε χαμένα. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την πρόοδο».

Την επιβάρυνση των διεθνών: «Την περίοδο της προετοιμασίας λέγαμε ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι για να παίζουμε παιχνίδι Τετάρτη και Κυριακή. Έχουμε παίκτες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Παίζουμε στο Champions League, είμαστε πρωτοπόροι στο ελληνικό πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Η κούραση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Το γεγονός ότι έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και ακόμα και αν υπάρχει κούραση έχουμε πάντα τις εναλλακτικές λύσεις».

Τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και το εάν σκέφτονται από τώρα αυτό το παιχνίδι: «Όχι. Το πνεύμα μας είναι καταρχάς στο να κερδίσουμε ματς του πρωταθλήματος. Θα σκεφτούμε μετά το Παρίσι. Πρώτα θέλουμε να κερδίσουμε στην Κομοτηνή. Η σκέψη μας είναι στον Πανθρακικό».