Μίτσελ καλεί Κολοβό…

kolovos1

Ο Μίτσελ αρκετές φορές έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ακόμα αντέχει στον ηλεκτρικό πάγκο του Ολυμπιακού. Για τον Ισπανό προπονητή ακούγονται διάφορα, όμως είναι από τους λίγους αλλοδαπούς συναδέλφους του που δουλεύουν στη Super League και στηρίζουν τον Δημήτρη Κολοβό. Οχι στα λόγια αλλά στην πράξη…

Η αποκάλυψη των «ερυθρόλευκων» την τρέχουσα περίοδο είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος από τον Ιανουάριο ενδέχεται να «ξανασμίξει» με έναν πρώην συμπαίκτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίτσελ είναι υπέρ της ένταξης του Δημήτρη Κολοβού στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα δικαιώματα του 20χρoνου μεσοεπιθετικού ανήκουν στους πρωταθλητές, όμως παρέμεινε στη Νέα Σμύρνη για να «ψηθεί» στον Πανιώνιο. Η εκτίμηση του προπονητή του Ολυμπιακού είναι ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα και μιλώντας με τους συνεργάτες του στου Ρέντη ισχυρίζεται ότι ο Κολοβός μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου (όταν δεν έχει στη διάθεσή του τον Σαβιόλα).

Από τα «σπλάχνα» του Πανιώνιου βγήκε ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση: να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Και απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό θα έχει έναν σημαντικό «σύμμαχο», τον Μίτσελ, αρκεί να παραμείνει στον Πειραιά.

Λίρα εκατό από την «Πλατεία»

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει πάρει από τον Πανιώνιο τους Μανιάτη, Σιόβα, Σάμαρη και του βγήκαν… λίρα εκατό. Και όλα δείχνουν ότι την επιτυχημένη τριάδα θα τη συμπληρώσει ο Κολοβός που στην ηλικία του είναι ο ποιοτικότερος Ελληνας ποδοσφαιριστής και ένα αυθεντικό ταλέντο που μπορεί να αφήσει εποχή.

Πηγή:sentragoal.gr