Μίτσελ: «ΕΓΩ είμαι το αφεντικό»

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ-ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS-PSG

Έναν διαφορετικό Μίτσελ είδαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης εν όψει του σημερινού ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κάλεσε τους ποδοσφαιριστές κοντά του και φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα χωρίς να ξεχωρίσει τον αποδέκτη, αλλά που-προφανώς-θα λήφθηκε από όσους πρέπει.

Βλέποντας πως κάποιοι δυσανασχετούν για τις επιλογές του, υπεραμύνθηκε των επιλογών του και κατέστησε σαφές πως εκείνος κάνει κουμάντο. «Εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ διαλέγω την αρχική ενδεκάδα, ποιος θα παίζει και ποιος θα είναι στην αποστολή», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Εδώ ΕΓΩ είμαι το αφεντικό. Δεν είμαι το αφεντικό στα ΜΜΕ ή σε άλλα πράγματα, δεν είμαι αφεντικό ούτε καν στο σπίτι μου, αλλά εδώ-σε αυτό το χώρο-εγώ παίρνω τις αποφάσεις κι εγώ κάνω κουμάντο. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται στον Τύπο, ούτε ακούω τους μάνατζερ που προσπαθούν να πιέσουν για να παίζουν ορισμένοι. Δεν με ενδιαφέρει κανείς και τίποτα από αυτά. Μόνο εγώ διαλέγω τους παίκτες που θα παίζουν. Κανένας άλλος!».

Όσοι νόμιζαν πως η «μπόρα» πέρασε, έκαναν λάθος. Το ξέσπασμα του Μίτσελ είχε και συνέχεια. «Ξέρω ότι κάποιοι παραπονιούνται αλλού επειδή δεν αγωνίζονται. Το ξέρω πολύ καλά και δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πουθενά γιατί την ενδεκάδα τη φτιάχνω εγώ. Οι αποφάσεις που παίρνω είναι για το καλό της ομάδας και δεν θα μου πει κανείς ποιος θα παίζει και ποιος όχι. Όποιος από σας έχει άλλη άποψη, ας έρθει να μου το πει. Όποιος προσπαθεί και δείχνει διάθεση για δουλειά θα παίζει και θα τον υπολογίζω κανονικά. Αυτό είναι το κριτήριο για τις επιλογές μου».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού άκουσαν αμίλητοι όσα έλεγε ο Μίτσελ. Οι περισσότεροι απόρησαν πώς ήρθε αυτό το ξέσπασμα, αλλά το βέβαιο είναι πως εκείνοι που έπρεπε να καταλάβουν… κατάλαβαν.