Λίβερπουλ-Ολυμπιακός 2-0

1012184

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τη Λίβερπουλ προς τιμήν του Τζέραρντ. Ηττήθηκε 2-0 στο «Άνφιλντ» όντας ευάλωτος αμυντικά στο α’ μέρος κι ανεβασμένος αλλά όχι αρκετά απειλητικός στο β’.

Για ένα ακόμη φιλικό ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε… διπρόσωπος, έχοντας κακή παρουσία στο πρώτο μέρος και εμφανώς βελτιωμένη στο δεύτερο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ.

Ίσως το εορταστικό κλίμα για τις τιμές στον Στίβεν Τζέραρντ, ίσως ότι το παιχνίδι έγινε πολύ νωρίς (12:45 ώρα Αγγλίας), ίσως και ο τρελός ρυθμός που επέβαλε από το πρώτο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μπουν στο ματς με ένα ημίχρονο καθυστέρηση.

Τα γκολ των Άλεν στο 24’ και Χέντερσον στο 63’ έγραψαν την ιστορία του ματς. Μέγερι, Τσόρι και Κάμπελ στο πρώτο μέρος, Ρομπέρτο, Αβραάμ, Βάις και ο βελτιωμένος Σαβιόλα στο δεύτερο ξεχώρισαν από την ομάδα του Μίτσελ.

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Ενρίκε, Τουρέ, Άγκερ, Τζέραρντ, Άσπας, Κουτίνιο, Λούκας, Άλεν, Στέρλινγκ. Αγωνίστηκαν και οι Σουάρεζ, Κάραγκερ, Χέντερσον, Φάουλερ, Λουίς Αλμπέρτο, Σπίρινγκ, Τζόουνς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Χολέβας (76’ Λυκογιάννης), Μετζανί (59’ Μανωλάς), Σιόβας (76’ Παπαδόπουλος), Φέισα, Μανιάτης (76’ Διαμαντάκος), Σάμαρης (46’ Βάις), Ντομίνγκεζ (59’ Μασάντο), Κάμπελ (76’ Λυκογιάννης), Μήτρογλου (59’ Σαβιόλα).

ΓΗΠΕΔΟ: Άνφιλντ

Πηγή:sport-fm.gr