«Καμπανάκι» για Μίτσελ

51ef73c60a22bbb55349fd4a113ad737_XL

Επισφαλής είναι η θέση του Μίτσελ, αφού η μέχρι τώρα εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας είναι προβληματική.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να κριθεί ένας προπονητής από την απόδοση που έχει η ομάδα του σε φιλικούς αγώνες, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ελαφρυντικά, όμως στο μυαλό των οπαδών έρχεται συνεχώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε, και οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα πλάνο στα παιχνίδια που έχουν δώσει.

Ο πρόσφατος αγώνας με την Λίβερπουλ χαρακτηρίστηκε ως η πρώτη… πρόβα για να δείξει ο 50χρονος προπονητής τι θα δούμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και φάνηκε ότι ακόμα «ψάχνονται».

Το προσεχές φιλικό με την Άντερλεχτ (07/08) θεωρείται πολύ σημαντικό και κρίσιμο για όλους, καθώς θα είναι το πρώτο – και τελευταίο πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας – στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μια νίκη θα βοηθήσει, αλλά το θέμα είναι οι Πειραιώτες να παρουσιάσουν διαφορετικό πρώτο και να μην εκδηλώσουν τα ίδια κενά, την έλλειψη πλάνου, την ευάλλωτη αμυντική λειτουργία τους και να μην απειλήσουν τον αντίπαλό τους.

Πηγή:sport-fm.gr