Κάρολ: “Έχω ακόμα 4-5 χρόνια καριέρας”

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ-ÏÓÖÐ / SUPERLEAGUE / PAOK-OLYMPIAKOS

Ο Κάρολ μίλησε στην Βρετανική ιστοσελίδα “www.newsletter.co.uk” και τόνισε ότι δεν χάνει την πίστη του παρά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ.

“Αυτή τη στιγμή τα πράγματα για μένα δεν είναι καλά. Δεν αγωνίζομαι και δεν συμπεριλαμβάνομαι στις αποστολές. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, να προπονούμαι σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει. Αγαπώ την Ελλάδα. Οι άνθρωποι είναι φανταστικοί.

Έχει έρθει ένας νέος προπονητής και έφερε τον δικό του τερματοφύλακα από την Ισπανία. Ευτυχώς, έχω ακόμα 4-5 χρόνια έως ότου ολοκληρώσω την καριέρα μου. Θέλω να τα καταφέρω και πιστεύω πως η Ελλάδα είναι το κατάλληλο μέρος για μένα”, τόνισε αρχικά ο 35χρονος γκολκίπερ που στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αμυντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει της αναμέτρησης με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία:

Η κατάσταση δεν είναι η ιδανική, αλλά αυτά συμβαίνουν στο διεθνές ποδόσφαιρο. Μπορούμε να έχουμε τις εμπειρίες δύο παικτών της Πρέμιερ Λιγκ που παίζουν ως κεντρικοί αμυντικοί και είναι οι Τζόνι Έβανς και Γκάρεθ Μακ Όλι. Όποιος και να παίξει θα τα καταφέρει. Όλοι είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τη νίκη επί της Ρωσίας τον περασμένο μήνα.

Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα από πολλές απόψεις και ειδικότερα για τον προπονητή μας, το πρώτο επί θητείας του. Αλλά εγώ ανυπομονώ να συναντήσω τον πρώην συμπαίκτη μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρονάλντο. Αποτελεί πάντα πρόκληση να παίζεις εναντίον ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου”.