Επιμένουν για Χολέμπας οι Τούρκοι

 929085

Δημοσιεύματα στην Τουρκία επιμένουν για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Χολέμπας, μία μεταγραφή που δύσκολα θα πραγματοποιηθεί τώρα.

Ο Χοσέ Χολέμπας έφτασε μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην Μπεσίκτας όμως τα πράγματα δεν κύλισαν όπως τα ήθελε, αφού κάποιες συγκυρίες χάλασαν το deal.

Αρχικά η πρόταση των Τούρκων δεν ικανοποίησε τον Ολυμπιακό και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο θα δίνονταν τα χρήματα για τον 29άχρονο άσο (με δόσεις).

Από εκεί και πέρα με ανέτοιμο τον Τόρες (έχει πρόβλημα στο γόνατο), τον Λυκογιάννη στον Λεβαδειακό και τον Καραγκούνη στον Άρη, ο Ολυμπιακός κινδύνευε να μείνει με μόλις έναν αριστερό μπακ (Μπονγκ) για τρεις διοργανώσεις!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι ψάχτηκαν μήπως και βρεθεί στην αγορά μία λύση που θα μπορέσει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως τα χρονικά περιθώρια στένεψαν (λίστα της UEFA) με αποτέλεσμα να παραμείνει τελικά ο Χολέμπας.

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία, βέβαια, καλό είναι να μην αποκλείσουμε τίποτα, αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο το σενάριο να πουληθεί ο παίκτης τώρα στην Μπεσίκτας, παρά τα όσα λένε στην γειτονική χώρα.

Πηγή:sport24.gr