Βέρντερ και Βόλφσμπουργκ για Μανιάτη

maniatis

Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν στο στόχαστρο συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ… ορέγονται τον Γιάννη Μανιάτη.

Είναι φυσικό ο Κώστας Μήτρογλου με την σεζόν που κάνει να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από όλη την Ευρώπη, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς ηπείρου.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τους Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα και Ανδρέα Σάμαρη όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς στον Τύπο, ενώ εσχάτως ο Γιάννης Μανιάτης απασχολεί έντονα ομάδες της Γερμανίας.

Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ μοιάζουν να καλοβλέπουν την περίπτωση του Έλληνα διεθνή μεσοαμυντικού των ερυθρολεύκων, τον οποίο και έχουν παρακολουθήσει σε πολλά ματς το τελευταίο διάστημα και υπάρχει πρόθεση να εξετάσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του από τον Ολυμπιακό.

Η Βέρντερ δείχνει να “καίγεται” πιο πολύ για τον παίκτη, η Βόλφσμπουργκ είναι πιο άνετη οικονομικά και απομένει να φανεί αν κάποια εκ των δύο θα επιχειρήσει να προσεγγίσει τον παίκτη και τον Ολυμπιακό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ενδιαφέρον από συλλόγους της Μπουντεσλίγκα υπάρχει και στο πρόσωπο του Χοσέ Χολέμπας. Άλλωστε ο παίκτης μέχρι τα 26 του χρόνια αγωνιζόταν στην Μόναχο 1860, ωστόσο η… εκτόξευση του μέσω του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας τον έκανε γνωστό σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς στην χώρα.

Τα γερμανικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν λεπτομέρειες για την περίπτωση του Χολέμπας, επιμένοντας ωστόσο πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που κοιτάζουν αρκετοί σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα.

Πηγή:sport24.gr