«Πόλεμος» ανάμεσα σε Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ

Ο αήττητος μπόξερ Φλόιντ Μεϊγουέδερ εμφανίζεται σαν το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα εναντίον του πρωταθλητή μικτών πολεμικών τεχνών Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, αλλά ο Ιρλανδός κέρδισε και πάλι χθες τον πόλεμο των λέξεων, στην συνάντηση με τα ΜΜΕ στο Τορόντο.

Μια μέρα μετά που ο ΜακΓκρέγκορ χλεύασε ανελέητα τον Αμερικανό στο Λος Άντζελες, όπου ξεκίνησε η περιοδεία προώθησης για τον αγώνα της 26 Αυγούστου, ο 28χρονος πέρασε και πάλι στην επίθεση, γελοιοποιώντας την ενδυμασία του Μεϊγουέδερ και επιχειρώντας ένα μικρό χτύπημα «κάτω από τη μέση», σχολιάζοντας τις φημολογούμενες δυσκολίες που έχει στην ανάγνωση.

«Πώς θα το κοιτάξω;» ρώτησε ο ΜακΓκρέγκορ το πλήθος, δείχνοντας τη τσάντα του Μεϊγουέδερ. «Είσαι 40 ετών! Μπορείς να είσαι με μία σχολική τσάντα στη σκηνή; Δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις».

Ο Μεϊγουέδερ ήταν ντυμένος αδιάφορα για δεύτερη μέρα με ένα μπλουζάκι και ένα μπερέ, ενώ ο ΜακΓκρέγκορ φορούσε και πάλι κοστούμι.
«Είμαι αυτός που δεν μπορεί να διαβάσει; Παίζω με αριθμούς, κερδίζω χρήματα», είπε.

«Χρωστάς χρήματα», απάντησε ο ΜακΓκρέγκορ, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι ο Μεϊγουέδερ, νωρίτερα αυτό το μήνα, ζήτησε περισσότερο χρόνο για να πληρώσει το φόρο του 2015.

Ο Mεϊγουέδερ, που κατέχει το ρεκόρ 49-0, τότε, αποδοκιμάστηκε αμείλικτα από το κοινό, αλλά δεν εμφανίστηκε κλονισμένος. Σε ένα σημείο άρπαξε μια ιρλανδική σημαία από το πλήθος και την έβαλε μπροστά από τον ΜακΓκρέγκορ και στην συνέχεια την πέταξε πίσω του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0