Πιέρος Σωτηρίου: Να ξανά βάλω γκολ στο Καραϊσκάκη, για αυτο δεν ήρθα στον Ολυμπιακό

Πιέρος Σωτηρίου: Να ξανά βάλω γκολ στο Καραϊσκάκη. Για αυτο δεν ήρθα στον Ολυμπιακό

Δείτε την εκπομπή μας

Το γεγονός ότι θα βρει ξανά στον… δρόμου του τον Ολυμπιακό Πειραιώς, αν φυσικά η Λουντογκόρετς πάρει την πρόκριση με αντίπαλο την Μούρα, σχολίασε στον «Active» και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Πιέρος Σωτηρίου. Όπως ανέφερε ανυπομονεί για το ματς στο στάδιο ‘’Καραϊσκάκης’’. Τόνισε πως θέλει να σκοράρει ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο θα προτιμούσε να πάρει η ομάδα του την πρόκριση κι ας μην το κάνει.

Μίλησε παράλληλα και για το… φλερτ με τον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια αλλά και για την τροπή που θα μπορούσε να πάρει η καριέρα του αν τελικά έπιανε «λιμάνι».

Όσα δήλωσε ο Πιέρος Σωτηρίου:

Για τη Μούρα: «Δε θέλω να προτρέχω, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι τους… έχουμε. Είμαστε το φαβορί και θα κριθούμε στο γήπεδο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και με πλάνο, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, μπορούμε σίγουρα να προκριθούμε, αν και ποδόσφαιρο είναι ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον Ολυμπιακό: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά στο ‘’Καραϊσκάκης’’. Σκόραρα δύο γκολ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως είπα και πριν όμως δεν θέλω να προτρέχω, είμαστε συγκεντρωμένοι στη Μούρα, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν όλα πάνε καλά και περάσουμε τότε θα μιλάμε για ενδιαφέροντα παιχνίδια. Είναι πλέον διαφορετική ομάδα απ’ ότι όταν παίξαμε τότε με τον ΑΠΟΕΛ.

Θα ζήλευαν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τις επιτυχίες του Ολυμπιακού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κάνει εξαιρετική διαχείριση, ξέρει να πουλάει παίκτες, να προβάλλει νέα παιδιά και να τους δίνει ευκαιρίες. Είναι γνωστός στο παζάρι και αυτό τον κάνει μεγάλη ομάδα».

Για το αν έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, αποφασίσαμε για το δικό μου καλό να παραχωρηθώ στην Κοπενχάγη. Μεταξύ των ομάδων δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Εγώ δεν είχαν καν μιλήσει τότε με τον Ολυμπιακό, αν και ήξερα για το ενδιαφέρον».

Για την τροπή που θα μπορούσε να έπαιρνε η καριέρα του αν πήγαινε τελικά στον Ολυμπιακό: «Θα μπορούσε να με πουλήσει και είκοσι εκατομμύρια, αλλά και ένα, από την άλλη. Θα μπορούσε και να μην πετύχαινα».

Σου ευχόμαστε γκολ στο «Καραϊσκάκης»: «Αν όλα πάνε καλά θα ήθελα και εγώ να σκοράρω και να πάρουμε την πρόκριση. Αλλά να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ας μην σκοράρω. Πάνω από όλα η ομάδα

Share and Enjoy !

0Shares
0 0