Χαρέιντε: ” Δεν με εντυπωσίασε ο αντίπαλος”

10714731_10204665208772279_1112743342_n

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έδωσε ο προπονητής της Μάλμε, Χαρέιντε.

Με βλέμμα αφ’ υψηλού μας βλέπει ο κύριος Χαρέιντε καθώς στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον Ολυμπιακό τον οποίο θεωρεί χειρότερη ομάδα από την Σάλτσμπουργκ . Για τον προπονητή της σουηδικής ομάδας νικήσαμε την Ατλέτικο λόγω λαθών των Ισπανών και όχι γιατί παίξαμε καλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Το παιχνίδι για εμάς έχει κρισιμότητα για την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασα όλη την Κυριακή, μελετώντας τον Ολυμπιακό. Ομολογώ πώς ο αντίπαλος δεν με εντυπωσίασε. Ούτε καν απέναντι στην Ατλέτικο μπορώ να πω ότι η απόδοση ήταν τόσο υψηλού επιπέδου. Εκεί οι Ισπανοί έκαναν φοβερά λάθη και υπήρξαν απογοητευτικοί. Το πιθανότερο είναι πώς υποτίμησαν τους Έλληνες κι εγκλωβίστηκαν από τον Ολυμπιακό για έναν περίεργο λόγο. Δεν τίθεται θέμα πώς η Σάλτσμπουργκ που αποκλείσαμε στα πλέι οφ είναι καλύτερη και πιο σταθερή από τον προσεχή αντίπαλό μας. Στη σύγκριση αυτή δεν έχω καμία αμφιβολία. Η Σάλτσμπουργκ είναι ομάδα με μεγαλύτερη συνοχή από τον Ολυμπιακό. Όπως και να έχει η δική μας τακτική δεν αλλάζει. Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει ν΄ αλλάζουν συχνά θέσεις και υποχρεώσεις. Σίγουρα γίνεται μία προσαρμογή στο παιχνίδι του κάθε αντιπάλου, αυτό, όμως, δεν πρέπει ν΄ αλλάζει τη φιλοσοφία μας».

Εγώ λέω να μην προτρέχεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον! Κράτα τα μεγάλα λόγια για μετά τον αγώνα όταν και αν θα έχει νικήσει η Μάλμε ! Γιατί όπου ακούς να λένε για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι , κύριε Χαρέιντε!