ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

1457015

Καλησπέρα αδέρφια μου.Θρίλερ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με αίσιο τέλος ευτυχώς για τον Ολυμπιακό,νικώντας τον πόα με 66-68 κάνοντας το 1-1 και ξανά μεταφέρουν την σειρά στο ΣΕΦ.

Πριν ξεκινήσω,θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει αυτό που γίνεται συνέχεια.Να βρίζουν κάποιοι τον Σφαιρόπουλο όταν χάνουμε και να τον αποθεώνουν όταν νικάμε.Δεν μας ταιριάζει αυτό και δεν βγάζει και νόημα.

Ξεκινάμε λοιπόν,μπαίνουμε στο παιχνίδι και είμαστε ήδη σαστισμένοι από το μικρό σερί των πράσινων με 5-0.Στη συνέχεια βρίσκουμε ρυθμό και αρχίζουμε να μειώνουμε,έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με διαφοροποιημένα συστήματα που τα κάνουμε εναλλάξ.Έλειψε η αυτοσυγκέντρωση σε πολλές κρίσιμες φάσεις αλλά με πείσμα για την νίκη ξαναβρήκαμε τον εαυτό μας.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή μοιρασμένο σε πολλά σημεία,λογικό αφού ήταν ντέρμπυ.Χαμένα επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ και από τις δύο ομάδες και ακολουθούν και οι χαμένες βολές.Μια διαφορά από άλλα μας παιχνίδια,είναι ότι είχαμε λιγότερες λάθος πάσες έως μηδαμινές.

Υπήρχε μια καλή ορθολογική ανάπτυξη από την αρχή και την κρατήσαμε ως το τέλος όσο μπορούσαμε και αυτό ήταν μια βοήθεια σε ό,τι αφορά τα συστήματα.Μοιρασμένο λοιπόν το παιχνίδι καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο πόα και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βάση στατιστικών και καλύτερης κυκλοφορίας της μπάλας.

MVP ο Πριντέζαρος ο οποίος από το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ μέχρι και στο δεύτερο στο ΟΑΚΑ,έδωσε τον καλύτερο εαυτό του παρόλο το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην οικογένειά του και αντί να παίζουν όλοι για εκείνον,έπαιζε αυτοός για τους άλλους.Πόσο ψυχή έχει το παλικάρι.

Κατά τα άλλα,έχουμε πάλι το ίδιο σκηνικό με Σπανούλη να αναλαμβάνει την δύσκολη και κρίσιμη ώρα που ζεματάει η μπάλα να παίρνει την φάση πάνω του και να φέρνει εις πέρας την αποστολή που του έδωσε ο Σφαιρόπουλος.Και εδώ ξεκινάει το ίδιο σκηνικό που ανέφερα στην αρχή.Τα κατάφεραν Σφαιρόπουλος και Σπανούλης;;Η αποθέωση.Δεν τα καταφέρνουν;;Ξεκινάει η κακή κριτική και η εκτέλεση.Δεν είναι έτσι ρε μάγκες,δεν πάει έτσι το πράγμα.Στην οικογένεια ποτε δεν κατακρίνουμε και δεν γινόμαστε διχασμένες προσωπικότητες σε καλές και κακές εμφανίσεις.Καμια φορά ναι υπερισχύουν τα νεύρα λογικό,σε όλους συμβαίνει αλλά ας βάλουμε λίγο μέτρο δεν είναι κακό.Ας κρίνουμε στο τέλος σε μία γενική εικόνα και όχι τον καθένα ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι.

Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια και να μην βγάζουμε γλώσσα γιατί είναι μια πράξη που τιμωρείται.Ας αφήσουμε τους αλλόθρησκους να βγάζουν γλώσσες για να τους τιμωρήσει ο Αυτοκράτορας Ολυμπιακός με τον δικό του μοναδικό τρόπο και όπως εκείνος ξέρει.

Χριστόδουλος Καλλιώρας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0