Το μενού της 2ης μέρας της Superleague1!!!

Με 4 αγώνες ολοκληρώνεται  η 1η αγωνιστική σήμερα. Καθώς οι δικέφαλοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά της ήττες τους στην Ευρώπη.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λάρισα στις 18:45. Ο Ατρόμητος  που πάλεψε φέτος για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη θα προσπαθήσει να κάνει  καλό ποδαρικό, μπροστά στο κοινό του. Το αστέρι θα έχει όλα τα όπλα του μέσα για την νίκη. Η ΑΕΛ παίζει σε μια δύσκολη έδρα και  θέλει και αυτή το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσει μια ελπιδοφόρα σεζόν.

Στις 19:15 Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ομάδα του Βόλου. Ο Νέος ξανά Πανιώνιος κάθε χρόνο ξεκίνα  την σεζόν με τον στόχο να μείνει στην κατηγόρια, και κάθε χρόνο η ομάδα βγάζει υγεία και μας διαψεύδει   και ανεβαίνει συνέχεια στην βαθμολογία  αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Ο ΝΠΣ Βόλος  κάνει  ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία και θέλει την νίκη, και να περάσει από την δύσκολη έδρα του Πανιώνιου . Ο Βόλος έρχεται με μεγάλους στόχους φέτος στην κατηγόρια και θέλει να τους πραγματοποίηση.

Ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 20:00  στο γήπεδο  της Τούμπας. Ο Δικέφαλος που έχασε την Πέμπτη από την Σλάβια Μπραντισλάβας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει από πέρσι στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτώλικος  θα πάει στην τούμπα να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα .

Στις 22:00 στο ΟΑΚΑ  η ΑΕΚ υποδέχεται την  Ξάνθη. Η Ένωση θέλει την νίκη να σβήσει για λίγο το αρνητικό κλίμα που επικρατεί μετά την ήττα από την Τρανζασπορ με 1-3 και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα . Η Ξάνθη με πολλές αλλαγές θα κατέβει στην Αθήνα για να παίξει στα  ίσια την ένωση που βρίσκεται σε ένα περίεργο στάδιο.