Τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού

Η “αφρόκρεμα” της Ελληνικής Πυγμαχίας τέσταρε τις δυνάμεις της στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

ÐÕÃÌÁ×ÉÁ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ*** ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ***Με μια προπόνηση υψηλών προδιαγραφών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η σεζόν για το Τμήμα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Η “αφρόκρεμα” της Πυγμαχίας συγκεντρώθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και αν και απλά… προπονήθηκε το θέαμα ήταν σπουδαίο.

Ο “οικοδεσπότης” και επικεφαλής του τμήματος Βαγγέλης Παπουτσάκης μαζί με την προπονήτρια του Ολυμπιακού, Αντωνία Παπουτσάκη, έθεσαν τους όρους και η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Στο ρινγκ ανέβηκαν μεταξύ άλλων ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Αλέξανδρος Τσανικίδης, ο οποίος διεκδικεί και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας μαζί του τον πατέρα του και ομοσπονδιακό προπονητή Αλέκο Τσανικίδη, ο Θανάσης Κύλας, ο Κώστας Βετίμης, ο Μάκης Γαβαλάς, αλλά και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στους Νέους και αθλητής του Ολυμπιακού, Νίκος Τζότζος.

Όλοι τους ίδρωσαν πάνω στο ρινγκ και έδωσαν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις εγκαταστάσεις, αλλά και για την πρόοδο του τμήματος.

oly2

Ο Βαγγέλης Παπουτσάκης, μιλώντας για την σεζόν που τελείωσε, υπογράμμισε: “Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο έχοντας στις εγκαταστάσεις μας τους κορυφαίους. Ο Ολυμπιακός μέσα στη χρονιά έκανε σπουδαία βήματα τόσο στους Νέους όπου είχαμε δυο μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ρόδου όσο και στην Γ’ Κατηγορία. Στις εγκαταστάσεις μας μπορούμε να δουλέψουμε όπως ακριβώς θέλουμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι μας. Συνεχίζουμε δυνατά και τη νέα σεζόν και περιμένουμε τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο τα Πρωταθλήματα Παίδων και Α’ Κατηγορίας όπου θα έχουμε πολλά μετάλλια“.

oly3oly4oly5

πηγή: REDPLANET.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0