ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!

ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

11057229_1172734709408210_8995778152695222481_o

Γεια σας αδέρφια μου και αδερφούλες μου!!!!!Αυτός ο Θρύλος έχει τρελάνει εμάς και όλο τον κόσμο!!!!!Άλλη μία βραδιά βάφτηκε ερυθρόλευκη!!Τρεις συνεχόμενες νίκες στο Champions League.

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα έλεγα ο Ολυμπιακός μας μπορεί και πάλι να κάνει θαύματα και θα περάσει με 2-1…Και πάλι αληθινός!Έντεκα παίχτες,ένας κόσμος,έγιναν μία ψυχή.Ο Θρύλος μας προσπαθούσε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δεν τα παράτησε ούτε δευτερόλεπτο.Η ψυχολογία στον Θεό.Ο προπονητής δίπλα στην ομάδα με ηρεμία.Όλα αυτά,ώθησαν τον Ολυμπιακό να κάνει την μεγάλη ανατροπή με τον Πάρντο να πανηγυρίζει έξαλλα δείχνωντας το σήμα στη φανέλα.Αυτό θα πει θέληση και κατάθεση ψυχής στην ομάδα.

Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό αδέρφια μου.Εννοείται θα έρθουν οι ήττες,αλλά εμείς να είμαστε εκεί για αυτά τα παιδιά.Επόμενη αγωνιστική στη Γερμανία με Μπάγερν.Διάβασα πολλά σχόλια του τύπου Μπάγερν ερχόμαστε και διάφορα τέτοια.Εγώ θα πω μην υποτιμάμε τέτοιες ομάδες και μην κάνουμε τέτοιους σχολιασμούς γιατί δε μας αρμόζουν.Πιστεύω ότι θα παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος,ένα μεγάλο μπράβο ξανά σε παίχτες,προπονητή και φυσικά στον τεράστιο κόσμο μας που στήριζε την ομάδα της καρδιάς μας!!!!

Χριστόδουλος Καλλιώρας