ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

pulidooo
Ο Πουλίδο προπονήθηκε, όπως ήδη σας έχουνε ενημερώσει, με την Τίγκρες και ο πρόεδρος της υποστήριξε πως ο παίκτης του τόνισε πως δεν έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.
Ακόμα ένα… επεισόδιο στο σήριαλ με τον Αλαν Πουλίδο, αφού ο διεθνής επιθετικός μετά από αρκετές ημέρες απουσίας προπονήθηκε με την Τίγκρες. Ο παίκτης σε χθεσινό του μήνυμα ουσιαστικά έλεγε… αντίο στους οπαδούς , ωστόσο οι εξελίξεις είναι σημαντικές, μιας και ο Μεξικανός επιθετικός δείχνει να …αλλάζει στάση.
Ο Πουλίδο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ισχυριζόταν πως δεν έχει συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του τονίζει πως ο παίκτης έχει υπογράψει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν τα… τελευταία επεισόδια, μιας και τον περιμένει στην Ελλάδα για να συμπεριληφθεί με την υπόλοιπη αποστολή.
Οι Μεξικάνοι πάντως είναι συγκρατημένοι, δεν έχουν… διαγράψει τους ερυθρόλευκους, αλλά τονίζουν πως έγινε βήμα παραμονής στην Τίγκρες.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και οι δηλώσεις του προέδρου της Τίγκρες, ο οποίος τονίζει πως ο Πουλίο τον… καθησύχασε πως δεν έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα!
«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Πουλίδο, όχι να τον πουλήσουμε. Θα φύγει μόνο αν κάποια ομάδα καλύψει την ρήτρα του»
«υπήρξαν φήμες πως έχει υπογράψει αλλού, όμως ο ίδιος με διαβεβαίωσε στις επαφές μας πως αυτό δεν ισχύει».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0