Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στον στίβο

Με την κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρώνστο Στίβο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

1130193Σε μια χρονιά που είχε μόνο κούπες σ’ όλα τ’ αθλήματα τα “παιδιά” του Τάκη Βεντίκου κατάφεραν να πάρουν το Πρωτάθλημα και να γράψουν ιστορία αφού για τους Άνδρες ήταν η 100η διοργάνωση! Στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους Άνδρες και με 123 βαθμούς άφησε στην 2η θέση τον “Ελευθέριο Βενιζέλο” ο οποίος μάζεψε 110. Συνολικά στις δυο ημέρες των αγώνων ο σύλλογος μας κατέκτησε επτά μετάλλια σε Άνδρες και Γυναίκες.

Ο Ολυμπιακός πήρε το χρυσό με τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν με επίδοση 16.73 ενώ πήρε ασημένια μετάλλια με τους Μιχάλη Μερτζανίδη (7.88) στο μήκος, Πέτρο Κυριακίδη (47.88) στα 400μ, Γιώργο Ήλτσιο (73.08) στον ακοντισμό και την Ανδριάνα Φέρρα (23.58) 200μ. Επίσης ο Ολυμπιακός κατέκτησε το χάλκινο στα 4χ400μ (Κυριακίδης, Ι. Νάτζιος, Κ. Νάτζιος, Καραουλασβίλι) με 3.17.26 και στα 400μ εμπόδια με τον Ιάσων Νάτζιο (53.03). Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στους αγώνες του ΟΑΚΑ με πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά κατάφερε να είναι και πάλι Πρωταθλητής.

Ο έφορος και Αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Βεντίκος τόνισε: “Μπράβο στα παιδιά. Πέτυχαν έναν άθλο. Με τόσες απουσίες κατέκτησαν άλλο ένα Πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου την κα Νικολαϊδου και τον κ. Ψαρομιχελάκη. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς”.