Πρίντεζης: “Ξέρουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν”

Ο Πρίντεζης στάθηκε στον τομέα των ριμπάουντ που υστέρησε ο Ολυμπιακός και τόνισε πως όλοι στην ομάδα ξέρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. “Μένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε”, σχολίασε.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ÐÑÉÍÔÅÆÇÓ   ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2013-2014) PRINTEZIS PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (CUP 2013-2014)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, θέλησε να κάνει την αυτοκριτική του. Στάθηκε στο κομμάτι των ριμπάουντ που υστέρησαν οι ερυθρόλευκοι (42-27), επεσήμανε πως όλοι στην ομάδα ξέρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αλλά είπε “όχι” στην καστροφολογία. “Μένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε”, δήλωσε.

Για τον τρόπο που μπήκες στο ματς ο Ολυμπιακός, σχολίασε: “Δεν μπορώ να πω ότι μπήκαμε χαλαροί στο παιχνίδι όμως εμείς δεν βγάλαμε την ενέργεια που συνήθως βγάζουμε ως ομάδα. Κι αν τα ριμπάουντ αποτελούν το κριτήριο για τη διάθεση μιας ομάδας σε αυτό φαίνεται πως υστερήσαμε”.

Για το πως αντιμετώπισε το ματς: “Εγώ προσωπικά το συγκεκριμένο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το αντιμετωπίζω σαν ένα οποιοδήποτε εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της Ευρωλίγκα όπως με την Mπαρτσελόνα και τη Φενέρ. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο εδώ (στο ΟΑΚΑ) γιατί πιθανώς να χρειαστεί να κερδίσουμε εδώ τουλάχιστον μια φορά για να πάρουμε το πρωτάθλημα, ίσως και στην Ευρωλίγκα”.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον αποκλεισμό; “Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του στην ομάδα όλοι ξέρουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Η ήττα αυτή δεν αναιρεί την πορεία που κάναμε μέχρι τώρα και ξέρουμε ότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα παίξουμε πολλές φορές ακόμα με τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται καταστροφολογία. Μένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε”.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0