Πριν τρέξεις ρε μάγκα σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου!!!

Πριν τρέξεις ρε μάγκα σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου. Η ταχύτητα σκοτώνει κανένας δεν είναι τέλειος οδηγός…

Δείτε την εκπομπή μας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Κρίμα και άδικο. Κρίμα και άδικο να χάνονται νέα παιδία στους δρόμους πάνω στην τρέλα τους , πάνω στο πιο καλό σημείο της ζωής τους, πάνω που έχουν πολλά ακόμα να κάνουν στην ζωή τους. Πριν κάποια χρόνια είχαμε τον θάνατο του Παντελίδη ένας καλότεχνης που έφυγε πάνω στο άνθος της καριέρας του καθώς ήταν μόνο 32 ετών. Ένα άτομο που θα μπορούσε να είχε προσφέρει ακόμα πιο πολλά στην μουσική. Σήμερα είχαμε τον θάνατο του Mad clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) όπου σε ηλικία 34 ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Καθώς και σε μια φάση που η ζωή του ήταν στα Πικ και θα μπορούσε να δώσει ακόμα παραπάνω!!!

Όταν τρέχεις με ταχύτητες που δεν μπορείς να ελέγξεις το αυτοκίνητό σου ή την μηχανή, αναπόφευκτα το παραμικρό εμπόδιο ή η παραμικρή βλάβη πιθανότατα να σου κοστίσει την ζωή σου. Είναι θέμα νοοτροπίας. Μία νοοτροπία, όπου σε πολλά χωριά θεωρείται μαγκιά να οδηγείς μηχανάκι στα 15. Όπου ο τοπικός αστυνομικός δεν λέει τίποτα, γιατί είναι παιδί γνωστού. Όπου όσο πιο γρήγορα πας, τόσο πιο μάγκας γίνεσαι. Όπου όταν μεθύσεις πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι μια χαρά και μπορείς να οδηγήσεις. Προφανώς και τίποτα από αυτά δεν είναι μαγκιά, παρά μόνο μια προσπάθεια ανύψωσης ενός ηθικού και διαμόρφωσης ενός ισχυρού χαρακτήρα που στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι ανίσχυρα.

Όταν πιάνεις το τιμόνι για να οδηγήσεις πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι σε πίστα είσαι σε δρόμο όπου υπάρχουν κι άλλοι οδηγοί και υπάρχει και ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας που πρέπει να τηρείς σου αρέσει Δεν σου αρέσει…..
Όταν πιάνεις το τιμόνι πρέπει να θυμάσαι ότι πρέπει να πηγαίνεις αργά για να πας γρήγορα….
Όταν οδηγείς πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε περιμένουν να έρθεις όρθιος
και όχι πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι η σε κωμα η το χειρότερο ξαπλωμένος σε ένα φέρετρο μέσα…..
Σκέψου αυτή την Μάνα και αυτόν τον πατέρα τον αδερφό την αδερφή σου που θα αφήσεις πίσω σου!
Ελπίζω και εύχομαι να είναι το τελευταίο τροχαιο ατύχημα….

Share and Enjoy !

0Shares
0 0