«Πέντε στα πέντε» με σούπερ πόλο!

Tο «πέντε στα πέντε» στην Α1 πανηγύρισε, με ευκολία, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Με τις Πειραιώτισσες να «βουλιάζουν» με 26-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την έκτη αγωνιστική της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κυριάρχησε απόλυτα και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Πραγματικά καθόλου! Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 5-0 (5-1 το πρώτο οκτάλεπτο) και «έκλεισαν» το πρώτο ημίχρονο με σκορ 10-3!

Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν με τον ίδιο, καταιγιστικό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, έφτασαν το σκορ στο 17-3! Με τις Κρητικές να μειώνουν σε 17-4, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν επαναπαύτηκε και απάντησε άμεσα, «γράφοντας» το 18-4, αλλά και το 19-4, το σκορ του τρίτου οκταλέπτου!

Ίδια η εικόνα και στην τέταρτη και τελευταία περίοδο. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε χωρίς… φρένο, ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας στο 23-4! Όμως, παρότι δέχθηκε γκολ, για το 23-5, αντέδρασε στην επόμενη φάση και έκανε το 24-5, με άνεση. Με τις Πειραιώτισσες να μην αφήνουν το πόδι από το… γκάζι, φτάνοντας τη διαφορά στα 21 τέρματα, για το τελικό 26-5!

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 9-1, 7-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Μπενέκου 3, Ελευθεριάδου 2, Χαλδαίου 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 4, Τσουκαλά 1, Φουντωτού 4, Δουρέκα Σ.

ΝΟ Ρεθύμνου: Ζοφώλη Ν., Μαλλιαρού Δ., Κυριακάκη Κ., Φραγκιουδάκη 1, Γαβαλά 1, Φραγγελάκη, Συριανόγλου, Ζοφώλη Β. 2, Χρυσοβέργη, Λιμπιτάκη Στ. 1, Λιμπιτάκη Αν., Καραγιάννη.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0