Υπέγραψε ο Λουτσιάνο στον ΠΑΟ, αποφασίζει ο Καμπέθας

Υπέγραψε ο Λουτσιάνο στον ΠΑΟ, αποφασίζει ο Καμπέθας

Ο Λουτσιάνο Νέβες έχει ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό και απομένει τις επόμενες ώρες η νέα επαφή με την Κορίνθιανς για να έρθει στην Αθήνα. Στο χέρι του Καμπέθας ο δανεισμός από Αταλάντα.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Λουτσιάνο Νέβες όχι απλώς είναι προ των πυλών των «πράσινων», αλλά από τα ξημερώματα της Κυριακής έχει στείλει και υπογεγραμμένο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Άλλωστε υπήρχε νομικά τέτοια δυνατότητα, από τη στιγμή που απομένουν λιγότεροι από έξι μήνες μέχρι να μείνει ελεύθερος ο ταλαντούχος φορ (31/12/2017).

Τις επόμενες ώρες θα γίνει η τελική επαφή με την Κορίνθιανς προκειμένου ο Λουτσιάνο Νέβες να ενσωματωθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό. Εκτιμάται πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ και ο 24χρονος άσος θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για τα τυπικά κι από εκεί θα ταξιδέψει αμέσως για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φυσική του θέση είναι αυτή του περιφερειακού ή δεύτερου φορ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό μέχρι να αποκτηθεί ο κλασικός επιθετικός που ψάχνουν οι «πράσινοι» να δούμε σε αυτό το ρόλο τον Λουτσιάνο, καθώς έχει την ποιότητα και την ικανότητα να αντεπεξέλθει.

Από εκεί και πέρα, μέχρι την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μπράιαν Καμπέθας. Η Αταλάντα έχει ενημερώσει τον 20χρονο εξτρέμ από τον Ισημερινό για τις επιλογές του κι εκείνος θα επιλέξει μεταξύ του Παναθηναϊκού και κάποιων άλλων επιλογών. Εφόσον όλα πάνε καλά, ο παίκτης θα έρθει δανεικός, ειδάλλως θα προχωρήσει μια άλλη επιλογή νεαρού παίκτη για τη θέση εξτρέμ.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ και του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ενώ εφόσον γίνει διαθέσιμος ο Απόστολος Γιάννου τότε εξετάζεται σοβαρά ως δεύτερη λύση για τη θέση του σέντερ φορ.